24 Ιουνίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΜΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ




Η ΙΣΤΟΡΙΑ.. ΜΙΑΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ


Στις 16 Ιανουαρίου ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης επιχειρεί μαζί με άλλους να ληστέψει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος. Ενώ οι δράστες αποχωρούν από την τράπεζα έχοντας πάρει μαζί τους τα χρήματα, ο φρουρός της τράπεζας αποφασίζει να κυνηγήσει τους δράστες και ειδοποιεί την αστυνομία, θεωρώντας ότι τα ασφαλισμένα χρήματα της τράπεζας έχουν μεγαλύτερη αξία από τις ζωές των ανθρώπων.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικοί θα περικυκλώσουν τους δράστες και αδιαφορώντας για το πλήθος κόσμου που βρίσκεται γύρω τους, θα αρχίσουν έναν καταιγισμό πυρών από τα οποία θα τραυματιστεί βαριά ο Γιάννης Δημητράκης και ένας περαστικός.
Επιχειρώντας να σταματήσει τους δράστες, ο φρουρός της τράπεζας θα τραυματιστεί και αυτός πολύ βαριά.
Από τη στιγμή εκείνη το κράτος και τα Μ.Μ.Ε. θα ξεκινήσουν ένα όργιο παραπληροφόρησης, κατασυκοφάντησης και τρομοϋστερίας με στόχο τον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο.
Το βίντεο αυτο καταγράφει όλη αυτή την ενορχηστρωμένη προσπάθεια στοχοποίησης και κατασυκοφάντησης αναρχικών, 3 από τους οποίους αναγκάζονται να καταφύγουν στην παρανομία.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : diadosibooks


Πατήστε εδω

ή
εδω

ή
εδω

ή
εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου